Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Tuesday, July 23, 2013

Ya Maulana - Opick




Lirik : http://lirik.kapanlagi.com/artis/opick/ya_maulana

Maulana Ya Maulanaa Yaa Sami' Du'anaaBirahmatika Yaa Rabbi La Taqtho' Rojanaa
Maulana Maulanaa Yaa Sami' Du'anaaBirahmatika Yaa Rabbi La Taqtho' RojanaaMaulana Maulanaa Yaa Sami' Du'anaaBirahmatika Yaa Rabbi La Taqtho' Rojanaa
Engkau pemurah, Engkau penyayangEngkau Allah, Allah Yang Maha DermawanYang Maha Kaya, Yang Maha MemberiMengabulkan setiap doa dan harapan
Segala duka hatiku hilang hilangkanSemua salah dosaku mohon ampunkanAirmata lukaku hapus-hapuskanDoa hari-hariku harap kabulkan
Maulana Maulanaa Yaa Sami' Du'anaaBirahmatika Yaa Rabbi La Taqtho' RojanaaMaulana Maulanaa Yaa Sami' Du'anaaBirahmatika Yaa Rabbi La Taqtho' Rojanaa
Engkau pemurah, Engkau penyayangEngkau Allah, Allah Yang Maha DermawanYang Maha Kaya, Yang Maha MemberiMengabulkan setiap doa dan harapan
Segala duka hatiku hilang hilangkanSemua salah dosaku mohon ampunkanAirmata lukaku hapus-hapuskanDoa hari-hariku harap kabulkan
Maulana Maulanaa Yaa Sami' Du'anaaBirahmatika Yaa Rabbi La Taqtho' RojanaaMaulana Maulanaa Yaa Sami' Du'anaaBirahmatika Yaa Rabbi La Taqtho' Rojanaa
Segala duka hatiku hilang hilangkanSemua salah dosaku mohon ampunkanAirmata lukaku hapus-hapuskanDoa hari-hariku harap kabulkan
Maulana Yaa Maulanaa Yaa Sami' Du'anaaYaa Maulanaa Yaa Sami' Du'anaaYaa Maulanaa Yaa Sami' Du'anaa
MP3 DOWNLOAD LINK (4shared)

Sunday, July 14, 2013

Dugaan Ramadhan 2013

Assalamualaikum.

Dugaan ramadhan kali ni, cu mie disahkan ada brain tumor.  Mmg akhir2 ni dia kerap sakit kepala dan pitam.

Kisahnya Last dia pitam di Miri last week dan slps check up di sana doc sarankan dia balik ke Kemamam (mmg dia stayed sana) dan follow up di Kuantan Specialist.

Hari Jumaat dia ke Kuantan Specialist dan petang result dari Miri sampai dan mengesahkan ada brain tumor.  Disebabkan saiz tumor tu sangat besar 5.5cm x 5.3cm, operation perlu dilakukan segera.

Aku & family shoot ke Kuantan pagi Sabtu lepas dapat tahu hal ptg Jumaat. He looks fine tapi dalaman siapalah yang tahu.  Aku tau dia pun nervous tp dia xnk kami di sekeliling dia ssh hati

Sepupu dr Muazam pun turun ptg smlm.  Alhamdulillah dapat la berbuka sama semua termasuk Cu mie.

Esok pukul 9am op akan dijalankan.  Kami semua mendoakan agar operasi berjalan lancar.  Semoga semuanya selamat dan baik2 sahaja.

Kepada yg baca entry ni, mohon doakan keselamatan beliau.  Terima kasih.

Tuesday, July 02, 2013

Kalau Aku Kaya - Altimet ft. Awi Rafael


Lirik: liriklagumelayu.net
Kalau aku kaya
Kalau aku kaya
[Altimet]
Aku nak gaya hidup aku berubah
Alangkah indah kalau dah tak susah
Jadi pemilik bukan sewa rumah
Makan tak habis minum tak sudah
Bil api air semua bayar awal
Tulis cek selamba tak risau batal
Masuk dalam bank semua melopong
Dalam akaun ada banyak 0 0 0 0 0

Dan kalau aku mampu
(jangan pening kepala, Aku betulkan semua lubang atas jalanraya)
Buat suka hati aku
(Kamu tak perlu risau, Aku beli semua pokok janji bumi kekal hijau)
[Awi Rafael]
Kalau aku kaya
Hari hari hari raya
Bil-bil jiran keluarga
Aku belanja selamba
Kalau aku kaya
Aku beli segalanya
Bungkuskan semua
Hadiahkan pada mama
Kalau aku kaya (kalau aku kaya,kalau aku kaya)
Kalau aku kaya (kalau aku kaya,kalau aku kaya)
[Altimet]
Aku gajikan driver
Nama dia Schumacher
Dia panggil aku sir
Aku panggil dia der
Der, tolong hantar mak aku pegi pasar
Belikan nasi lemak
Boss engkau dah lapar
Aku belikan Kim K, kain lebih
Pesan dia tolong tutup aurat, terima kasih
Beats by Dre
Next beat by’Ye
Tiap show pakai J’s
Hypeman aku Jay
Biar aku belanja, subsidi gula
Korang kena kencing manis tanggung rawatan semua
Pening apa semua benda aku yang sponsor
Kalau korang takut trafik kita naik helikopter
Dan kalau aku mampu
(jangan pening kepala, Aku betulkan semua lubang atas jalanraya)
Buat suka hati aku
(Korang tak perlu risau, Aku beli semua pokok janji bumi kekal hijau)
[Awi Rafael]
Kalau aku kaya
Hari hari hari raya
Bil-bil jiran keluarga
Aku belanja selamba
Kalau aku kaya
Aku beli segalanya
Bungkuskan semua
Hadiahkan pada mama
Aku beli serba satu (Heh aku beli dua)
Eleh aku angkat lima (Wei aku borong semua)
Bagitahu jiran lama (Sewa mereka kami taja)
Dan kalau anak-anaknya geliga (Kita bagi biasiswa)
Bila aku kaya
Bila aku kaya
Bila aku kaya
Bila aku kaya
Kaya,kaya
Bila aku kaya
Hari hari hari raya (hari-hari ha ha)
Bil-bil jiran keluarga
Aku belanja selamba (rileks-rileks semua aku belanja)
Bila aku kaya (Yea)
Aku beli segalanya (semua)
Bungkuskan semua (ha ha)
Hadiahkan pada mama (mama nak apa)
Bila aku kaya (Kita bukan pergi kedai kereta beli kereta)
Bila aku kaya (Kita pergi kedai kereta beli kedai kereta)
Bila aku kaya (bila aku kaya, bila aku kaya)
Bila aku kaya (bila aku kaya, haih bila lah nak kaya)
Kalau aku mampu
Buat suka hati aku
Download MP3 (Direct Download link)