Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Thursday, March 28, 2013

Ingatkan Keracunan Makanan

Selepas seharian hari ni muntah2 & keciritan akhirnya terpaksa skip netball training dan terus ke Klinik Kita di Pandan Jaya..

Doc nya bagus & sgt selesalah consultation dia..Doc ckp aku mungkin mengalami stress..Bacaan BP jugak tinggi 138/90 yg mgkn disebabkan oleh kolestrol tp doc asyik cakap "kenapa puan nampak stress?" tp aku x rasa pun aku stress..

"Puan cuba lah jadi seperti FB dan bukan seperti twitter" katanya lagi berkias.."FB ada butang share, twitter cuma boleh follow"

Sungguh dalam maksud2 tu..end up dia hulur 3 helai tisu sbb aku dh menangis..rasa mcm tersentuh gitewww..hati rapuh lah kata..hoho~

Aku kn dtg lagi 2 minggu utk cek BP dan doc nasihatkan cuba jgn stress dan di saat ini aku mmg tgh stress memikirkan kat mn stress aku ni..hehehe~
Post a Comment