Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Saturday, February 23, 2013

Happy 31st Birthday Abang

Alhamdulillah..

Hari ni kuar dating ^_^ yeaaaa *padahal hari2 pun macam dating jgk

Rembat kotak hadiah dkt daiso



Macam kene je ayat tu..so lepas baca terus gi bayar kat kaunter



Geng purple hr ni ;)

posted from Bloggeroid

Tuesday, February 19, 2013

Trip Kekawan 01 - Cameron Highlands Day 1

Salam,


Alhamdulillah berjaya jugak buat trip kekawan.  Actually trip² mcm ni dah lama plan since 2010 tapi baru sekarang kesampaian.  Daripada ramai sudahnya tinggal 3 family je.  Ktorang dah nekad, kena bagi jadi jugak trip kali ni.  

Maka Alhamdulillah 1 Feb hari tu sempena hari wilayah maka naiklah kitaorg ke Cameron ^_^





Kitaorang menginap di Rose Aparment Penthouse.  Check-in sekitar pukul 11.30 pagi.  Rumah tu sangat selesa.  Ada 4 bilik dan 3 bilik air.  

Aku+ Hairul, Amy + Amin ambik dua bilik di bawah.  Kikin+Jejai dan Cik Bunga ambik dua bilik di atas.  

Kalau nak bawak family 10 orang pun aku rasa rumah ni memang sangat lah selesa.







1. Strawberry Farm



Aktiviti pertama jejalan di Big Red Strawberry Farm.  Pegi dengan kekawan mmg happening lah.





Aktiviti wajib mestilah ambil gambar ;)


Dan jalan² cari makan pun harus jugak!



2. Cameron Valley



Minum lagi..huhuhuh~
Ktorang lepak sini sampai matahari terbenam



3. Pasar Malam Brinchang

Jamu mata pastu jejalan kuar peluh pastu beli makan utk kudap² kat rumah nnt




Bersambung.. (tunggu entry untuk hari ke-2 pulak ye)

Friday, February 15, 2013

Renungan Jumaat - Usah Lupa Diri

Petikan drpd Majalah Al-Ustaz Isu No. 11

"Dan Janganlah kamu menjadi seperti orang yang telah melupakan (perintah-perintah) Allah. Lalu Allah menjadikan mereka lupa diri. Mereka itulah orang yang fasik."



posted from Bloggeroid