Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, January 18, 2013

Tukar Tajuk

Kisah beberapa hari lepas

Jeri : Ju, ko dah bersembang dengan jiran ko?
Ju : Yg mana? yg buang sampah tu?
Jeri : A'ah
Ju : Aku ni takde life lah jeri, balik pun dah malam, nak menyembang apa nye

Jeri : Ju, kalau ada tempat² makan sedap, ko bagitau aku ye
Ju : Aku takde life lah jeri, keluar gelap balik pun gelap
Jeri : Ko tukar je la tajuk blog ko tu
Ju : *terdiam seketika* Betul jugak kan jeri


Hampeh kan si Jeri ni..tapi ada betulnya, tajuk blog takleh blah, full of suprises ke jadah jadah..huhuhu~
Post a Comment