Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Monday, November 26, 2012

Dugaan Beli Rumah Second

Salam,

Dari awal beli biasalah kalau ada prob itu, prob ini..tapi bila dah dpt kunci, prob lain pulak timbul

Api & air kita akan daftar/tukar once dpt kunci..by the time dpt kunci, agent yg jual tu dh lepas tgn dah


Memula air serap dinding, pastu syiling tetiba ada kesan air bocor plak..bila dh betulkan syiling..sehari je bertahan pastu dh bocor balik..nak x nak terpaksa jugak carik plumber

Sabtu lepas plumber dh buat yg pasal air serap dinding, paip tersumbat & tukar pelampung tangki..tapi hari ahad air bilik atas x keluar jgk..rupanya dah bocor dkt pnyambung tangki tu pulak, abis bocor dkt bilik atas tu..sabar jelah

End of week baru plumber tu nk betulkan sbb smlm pun dh petang :(

abis dah berkulat dinding..sob sob

Post a Comment