Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, September 28, 2012

27 Sept 2012 - My 32nd Birthday

Salam,

Alhamdulillah semalam birthday yang ke 32..sejak pagi tak putus² wish daripada suami, mama, abah dan semua adik² tru sms, pastu kekawan ofis lak wish tru group whats app dan masih ada a few old friends yang wish tru sms.  Kalau kat fb tu maklumlah auto trigger, alhamdulillah ramai jugak yang wish =) TQ semua..really appreciate it


Takde celeb apa sangat, cuma keluar lunch dengan kawan gelak bergaduh bersama je lah..Pastu bila balik ofis dapat pulak bunga dari en. suami tercinta.  Senyum sampai ke malam la jawapnya..huhuhu~ *maklumlah jarang² dapat bunga ni.

Syukur alhamdulillah di atas segala-galanya.  Semoga semua urusan dipermudahkan oleh Mu Ya Allah..Ameen~


Bday Wishes >..<



Geng lunch! seperti biasa akan ada body guard ^-^ hehehe



Budak tak keruan dpt bunga 
*sbb igt thn ni xdpt :) maklumla byk mslh speshly urusan beli rumah



Spot ni dah digantikan dengan bunga kering yg tahun lepas punya
ermmmm harum bau bunga..suke suke suke


Friday, September 21, 2012

Wahai mood sila kembali

Salam,

Terasa rindu dengan blog sendiri.  Sebab rasa macam dah lama gile lah tak update..Ada je benda nak share tapi nanti malas nak collagekan gambar, sudahnya tersadai gitu je.  Citer pun dah jadi basi.  

Banyak masalah kut sebenarnya, so serabut otak terus malas update blog..heh!

*alasan tak sudah² pastu komplen apsal duit kat nuffnang tak naik-naik..haish ni lah manusia

Tuesday, September 11, 2012

Ijab Qabul Norhidayah & Baharum 8/9/2012

Salam,

Tahniah Kak Ngah.



Alhamdulillah selesai majlis Ijab Qabul.  Kenduri akan dibuat bulan November nanti insyaallah.  


Gambar² daripada Photographer yg k.ngah hired.
Gambar kitaorg ambik belum sempat tengok² lagi ;)







Tuesday, September 04, 2012

Wedding Doodle by Istana Cinta

Salam, 

Skrang ni trend orang kawen semuanya tempah doodle..alahai kiut miutnya..disebabkan geram yang terlampau makanya aku pun tempah lah doodle daripada ISTANA CINTA :D

Hasil kerja adik ni sangat kiut miut dan kemas..Alhamdulillah aku mmg suke³ sangat..Kalau korang nak tempah boleh klik je FB link dia kat atas tu atau pun kalau korang takde fb, bole terus email je dkt dia di alamat 
farhah_zaidah@yahoo.com



Gambar asal





Draft yang dihantar ke email



Tadaaa~ dah siap!