Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Tuesday, May 08, 2012

Menu paling simple

Salam,



Semalam saya buat menu yang paling simple, tapi dalam simple² pun, yang melambatkan tu cuma menunggu ayam masak je lah tapi takpe sbb saya ada pembantu yang sambil tengok TV dia tolong pusing²kan ayam =) TQ cik abang!


Carrot & brocolli tu saya rebus je sekejap sbb nk stim sy malas
Ayam tu sy perap sekejap dan terus campak atas grill pan
(not exactly pan pun, pki je apa yg ada huhuhu)
kemudian dituang sos spagetti cheese di atas ayam tersebut :D

easy pizi aite!
Post a Comment