Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, May 11, 2012

Too Cute

Memandangkan workspace aku dah kena sound sbb banyak sgt fridge magnet masa 5s mencik tau!, so kali ni dapat benda alah ni plak =) yeaaaa~ 


cekelat dari airport tak dpt, dapat banda ni pun boleh jela dari takde kaaaan dasar kawan suke mengepaw..dapat guna seumur hidup katanya..hampeh

TQ sahabat/musuh ketat/jiran to-be


Tuesday, May 08, 2012

Menu paling simple

Salam,



Semalam saya buat menu yang paling simple, tapi dalam simple² pun, yang melambatkan tu cuma menunggu ayam masak je lah tapi takpe sbb saya ada pembantu yang sambil tengok TV dia tolong pusing²kan ayam =) TQ cik abang!


Carrot & brocolli tu saya rebus je sekejap sbb nk stim sy malas
Ayam tu sy perap sekejap dan terus campak atas grill pan
(not exactly pan pun, pki je apa yg ada huhuhu)
kemudian dituang sos spagetti cheese di atas ayam tersebut :D

easy pizi aite!

Monday, May 07, 2012

Marvel's The Avengers

Salam,

Berkesempatan tengok citer ni hujung bulan lepas, overall citer ni sangat menghiburkan sbb banyak lawak sengal..aduyai~


Capt America yg sgt ensem!!
image source : google