Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, December 30, 2011

Kalimah Allah

Salam,


Pertama kali dalam hidup dapat tengok live..walaupun tak jelas sangat tapi bagi aku mmg jelas nampak dengan mata kasar sendiri..


H yang memula nampak, then dia tergesa² panggil aku..so alhamdulillah kami laki bini dptlah tgk dengan mata sendiri..


Ni lah gambarnya



Lokasi : Parit 5 Barat, Sg Besar



post signature

Friday, December 09, 2011

Huawei Media Pad

Salam,

Aku meneman shikin gi beli media pad ni last week.  Harga RM1399.  Aku sempat review+godek² selama 3 hari sbb shikin mintak aku setting & install apa yg patut lah..best!! stylo je rasa..

Kalau ada duit lebih mmg dah rembat dah *padahal tepon aku dah ada semua function kan, apa lah nak dibuat lagi dengan pad nih..ish ish ish







Full Spec : GSMARENA

Thursday, December 08, 2011

Durian Sedap

Durian IOI


Durian Musang King (Saiz Kecik)





Alhamdulillah..dapat jugak makan durian sedap -_-


post signature

Friday, December 02, 2011

Ultimate Cheesy Bites - Pizza Hut

Me.Cheese.Lover -..- hehehe

Seperti yang diiklankan


Pizza sebenar! Regular size


Cheese situ sana sini ^_^



Add on - Honey BBQ chicken wing






post signature

Thursday, December 01, 2011

Kebakaran!

Berpunca dari tingkat 2




Mangsa 1



Mangsa 2







Ok, latihan kebakaran je pun -_+ huhuhu~

post signature