Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Thursday, September 29, 2011

5 Megapixel


Taken with Samsung Galaxy S Plus - Jeri punya tepon baru ^_^

Quality not bad - 5 Mp Camera


post signature

Tuesday, September 27, 2011

Terima Kasih Semua!

 السلام عليكم
Alhamdulillah hari ni (27/9/2011) genap lah umur aku 31 tahun..Syukur alhamdulillah di atas segala²nya..


TQ pada en. suami yang sudi bagi bunga.  Love you yang!


TQ pada mama yang bagi early birthday gift last week, saya rasa macam cantik sikit sekarang..hahahaha~ Love you mom! 

TQ pada adik² yang wish tru sms.

TQ pada kawan² yang wish tru sms / facebook wall / facebook chat


TQ pada Sue yang sudi singgah ofis aku untuk wish dan pass red velvet cupcakes =)



TQ pada Shikin yang sudi bagi hadiah - kain pasang bercorak rimau..aaaauuummm..hehehe..malu lak rasa dah tetua ni member bagi hadiah birthday :D

Last but not least, TQ in advance pada Syera  sebab tadi dia ada tanya aku 'betul ke jue nak cuti Jumaat', bila aku tanya balik kenapa, dia jawap 'Syera ingat nak belanja'..

Yeaaaa!!! TQ Syera =) Jue tak jadi nak cuti lah..hahahah


TQ Semua..Alhamdulillah syukur untuk semua nikmat² di dunia ini.

post signature

27/9/2011

TQ syg..
Suprise okeh!

Love u soooo much!!
Published with Blogger-droid v1.7.2

Friday, September 23, 2011

HackAway - Password Forensics Workshop

Salam,

Tak sabar nak pergi workshop esok -_- aku pergi dengan Jeri


HackAway is a special tailor-made workshop, covering hands-on IT Security training for you to experience real-time practice and learn the security tips. Protect yourself from cyber criminals!




Time : 9.00am-1.00pm




Hackaway 2 – 24.09.2011

Password Forensics


Description: Introducing the concept of password cracking for forensic investigation - looking at OS & applications password

(featuring Cain & Abel and John The Ripper).

Also see how easy to generate custom word-lists from Social Networking sites (Facebook/ MySpace/ Twitter/ blogs).



* Participants MUST be able to bring their own laptops to the workshop.






post signature

Monday, September 19, 2011

Gelagat 5S

السلام عليكم

Alhamdulillah khamis lepas selesailah audit 5s untuk tahun 2011 ni.  Alhamdulillah jugak, sykt kami masih lagi mengekalkan sijil 5s tersebut.

Gambar yg auditor nye sikit je..gambar fotogedix je banyak..maklumlah Fakri bawak senapang kamera canggih dia..dia tembak, kitaorg layan je ^_^


Photos by : Fakri aka KK

{Auditor sedang melawat dept IT}

{Gambar fotogedix}






post signature

Sunday, September 18, 2011

Petai Maniac

Ketagihan melanda akhir2 ni..Geram sgt bila tengok mata besar2

Dulu sgt musykil bila mama dan abah mkn lauk berasaskan petai

Skrg dah tau rupanya gini perasaan mkn petai ^_^
Published with Blogger-droid v1.7.2

Wednesday, September 14, 2011

Gambar Selepas Raya 2011

السلام عليكم

Walaupun raya tahun ni agak hambar bagi aku sebab demam (sesungguhnya demam tu penghapus dosa² kecil..Ameen) & berlaku insiden menyakitkan hati, life moves on anyway..

Setelah beberapa hari umat Islam menyambut Syawal, baru lah kami berposing dengan kamera.  Akhirnya ada lah jugak gambar kan ;)

Seronok sebab dapat jumpa tokwan dan toki di Kg. Pauh, Kuala Berang, Terengganu..sambil² tu ada lah ziarah rumah nenek² saudara yang berdekatan..balik kejap je sebab adik yg bongsu nak trial SPM pulak..


@ Kg. Pauh, Kuala Berang, Terengganu

{Wif Toki & Tokwan}
Umur diorang almost 90's i guess tapi alhamdulillah masih segar

{Wif Ayah Ngah adik mama}
accident a few months back


 {Fav H lah kucing² comel nih}

{@ Tok Wan Ngah}

{Wif Nazreen & Anak sepupu mama}

{@ Tok Wan Teh}

{@ Tok Su}

{@ Ayah Long - Abg mama}




@ Sabak Bernam, Selangor

{@ Mak Ndak}



{@ Mak Long - Kakak ipar abah}
Sedang kutip buah pelam

{Sedang kutip buah mata kucing}

{Wif Mak Long}

{Wif mama & mak long sedang bergossip}



Yeaaaa..ada jugak gambar ^_^


post signature

Thursday, September 08, 2011

Xde Gambar Raya ;(

Sadis sket tahun ni..demam di pagi raya..pastu bila sampai kg lewat petang sbb setengah hari demam xleh bangun disangkakan kita ni sengaja memberi alasan, dituduhnya pulak dengan sinis 'demam ke beraya belah sana?' dugaan sungguh

End up ry tahun ni xde gmbr..tp best sbb dpt beraya dgn family sendiri laaaama laaamaaa...puas hati!!

Isnin ni dh msk kerja semula..harapnya cuti yg pjg ni dptlah memotivasi diri agar lebih tawaduk..

*nnt aku up gmbr tokwan n toki ms ktorg blk terengganu raya bebaru ni
Published with Blogger-droid v1.7.2