Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, August 26, 2011

Iftar @ Restoran Nelayan Titiwangsa 2011

Salam,


Semalam berpeluang lah iftar di Nelayan nun dengan kekawan..kekawan ofis je pun, ad hoc plan..yg join aku, H, Jeri, Shukri, Azhana, Shikin + anaknya + anak buahnya..

Ramai orang, tp ok lah..takde lah berebut apa sangat..Seafood ok, diorang topup lah ketam & udang tu kalau habis..tapi satey dia dah berlendir lah..eeeuuuwwww!!

Air harus beli asing, RM2/glass..air yg diorang provide air kosong (cawan kecik tu) & air mata kucing..Aku cam biasa nk kena minum teh tarik, so beli lah asing


Next time harus try FLAMING lah pulak sbb lagi banyaaaaaaak pilihan kut, ada aiskrim lagi..tapi smlm dah fully booked :(





post signature
Post a Comment