Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, July 22, 2011

Lancome - Complimentary Eye Makeover & Instant 4R Photo

"Get a complimentary Lancome eye makeover and an instant 4R photo at Pavilion Concourse from 18-24 July. For more details, call 03-21418450.

* Terms & conditions apply. No purchase required."

Salam,

Hari tu dapat sms yang kat atas nun..menarik gak speshly bila melibatkan mata..sebab aku memang tersangat lah tak reti nak pakai eye shadow..sedih kan :( teruja tengok orang buat smocky eyes, tapi diri sendiri tak reti / tak yakin nak make up begitu

Maka semalam berkesempatan lah menapak ke Pavilion sambil ditemani oleh Jana & Shikin..TQ kekawan sebab temankan kawan korang yg gedix nak free eye makeover nih

Luckily depa pun dpt free eye makeover even xde invitation & no purchase -_- hehehe~

{Shikin teruja..hehehe}

{Ni lah 4R instant photo tu}


post signature
Post a Comment