Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, July 29, 2011

Amirul Hadi

Anda sangat hensem dengan rambut kaler begitu
macam jepang *wink wink



Motip buat entry begini?? huhuhu~




Credit photo : mizzbutterflysenafas
post signature

Monday, July 25, 2011

Ya Allah, Lindungilah Keluargaku Daripada Bencana

Salam

Dapat sms daripada mama pagi tadi sekitar pukul 6am bertanyakan aku dah balik dari Pilah ke belum..Salah aku jugak sbb tak update mama malam tadi..Then mama reply lagi sms aku kata malam tadi pukul 1am ribut kuat..bumbung rumah kitaorang beberapa keping jatuh ke bumbung parking bawah (aku belum tanya lagi teruk mana)

Bumbung umah makcik aku kat sebelah umah ktorang lak, zink sampai terbang ke parit belah depan..mujur semua tak apa²..Mama kata macam nak kiamat je mama rasa, semua pakat mengaji, Allah ada tolong kata mama lagi..

Aku rasa cam bersalah sangat sebab 1am tu aku dah nyenyak tido =(  Terima kasih Ya Allah dan lindungi lah mereka Ya Allah..

 
Amin..

post signature

Friday, July 22, 2011

Lancome - Complimentary Eye Makeover & Instant 4R Photo

"Get a complimentary Lancome eye makeover and an instant 4R photo at Pavilion Concourse from 18-24 July. For more details, call 03-21418450.

* Terms & conditions apply. No purchase required."

Salam,

Hari tu dapat sms yang kat atas nun..menarik gak speshly bila melibatkan mata..sebab aku memang tersangat lah tak reti nak pakai eye shadow..sedih kan :( teruja tengok orang buat smocky eyes, tapi diri sendiri tak reti / tak yakin nak make up begitu

Maka semalam berkesempatan lah menapak ke Pavilion sambil ditemani oleh Jana & Shikin..TQ kekawan sebab temankan kawan korang yg gedix nak free eye makeover nih

Luckily depa pun dpt free eye makeover even xde invitation & no purchase -_- hehehe~

{Shikin teruja..hehehe}

{Ni lah 4R instant photo tu}


post signature

Fakri, Nak Saaaaainn ^_^


Salam,

Si Fakri masuk Akhbar Sinar semalam.  Aku mmg dah tau awal sebab masa dia dapat phone call untuk di interview & photoshoot tu aku masih berada di ofis.  Aku selamba je cakap 'Glamer lah ko Yi' hehehe~ tapi dia cakap 'Aku tak kejar glamer jue'

Esok ada race kat Putrajaya, all the best k!






post signature

Tuesday, July 19, 2011

Quick Getaway - Melaka

Salam,

2 minggu lepas masa attend wedding KIKIN, sekali harung lah pergi short vaca...We had blast tapi tu lah, sangat letihlah badan kalau pergi short trip 2d1n nih..insyaallah kalau ada rezeki bole pergi lagi tempat lain, lama sket..dapat 3d2n pun jadi dah kan..apa pun syukur alhamdulillah



{cozy room - banyak bantal}


{Melaka dari tingkat 17}



{Breakfast @ Renaissance}




{Stadthuys}



{Menara Taming Sari}




{Coconut shake Klebang}


{Durian @ Masjid Tanah}
H agak 'hantu' durian =)


{Nasi Arab Damsyik - Senawang}
info -> http://burnqis.blogspot.com


post signature

Wednesday, July 13, 2011

Selamat Pengantin Baru Kikin & Jejai

Salam


Ahad lepas (10/7/2011) berlangsunglah majlis perkahwinan rakan² karib ku si KIKIN & JEJAI..Kawen dah ko ye kin, rasa cam kecik je lagi ^_^ hehehe~

Selamat pengantin baru to both of you...Dua² dept aku..sape sangka staff baru masuk pastu akhirnya bertemu jodoh..kan Jal :p

Jom layan gambar je lah


{Jejai mmg sengih sepanjang zmn, happy la katakan}





{Tak puas gomol si asif ni}








Selamat Pengantin Baru korang..semoga bahagia hingga akhir hayat..Amin

post signature

Friday, July 08, 2011

gReader (Google Reader | RSS)

* Special entry utk Ali Imran sbb dia gedix nak test apps ni betul² berfungsi ke tak dekat henpon Samsung Galaxy S II dia =)

So Ali, berfungsi ke tak? Hehe {Aku dah pakai dan aku rasa berfungsi je kut}


---------------------------------------------------------------------------------

gReader is an unofficial Google Reader client for Android. Read all your rss/feed news in one place with Google Reader, where keeping up with your favorite websites is as easy as checking your email.

Screenshot of gReader (Google Reader | RSS) Screenshot of gReader (Google Reader | RSS)


FEATURES:
* Google Reader Synchronization
* 2-Way Sync
* Simple, fast and intuitive User Interface:
* Offline Reading with full article content
* Podcast support
* Themes: Black, Blue and Dark (Pro)
* Folders / Tags support
* Auto synchronization
* Notification
* Share articles via Email, Facebook, Twitter, ...
* Search feature
* Rich article list (snippet and thumbnail)
* Widgets
* Easy Reading: Reading mode view, inverse webpage color
* Fullscreen mode: Enlarge your reading space
* People you follow, Recommended items / sources
* HTTPS connection: Use Http Secure to get your feeds
* Saving media files
* App2SD
* OAUTH

Try it yourself and build your own opinion.

NOTES:
* Read the FAQ before commenting
* Samsung Galaxy S2 login issue: Visit http://groups.google.com/group/g_reader/browse_thread/thread/4281133a0c9a9b5d
* Could be slow on Galaxy S, use lag fix
* You want to suggest new features or report issues, use the Feedback button.
* Compatible with Android > 2.1
* Localization If you are interested in translating gReader to other languages, visit http://crowdin.net/project/greader/invite.
* More information More information about gReader can be found on http://bit.ly/g_reader.

Recent changes:
What's new in v2.2.4
* Localization: Simplified Chinese added
* Fix issues with previous versions Bug fixes, Fixed crashes, Mark all as read issue. If you still encounter problems please contact me.

What's new in v2.2.1
* Fix Motorola devices issues

What's new in v2.2.0
* Honeycomb support
* Grid view for item list
* Dual Pane in Landscape
* Tasker/Locale plugins
* Sync starred items



post signature

Monday, July 04, 2011

Netball Tournament @ Gombak

Salam,

Ahad, ada netball tournament di Gombak



Perfect ^_^   weeeeee~



post signature

Saturday, July 02, 2011

Pokok - Meet Uncle Hussain feat. Hazama

www.4shared.com/audio/2TtLO_gX/Meet_Uncle_Hussain_Feat_Hazama.html
Published with Blogger-droid v1.7.2