Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, June 03, 2011

Nasi Kandar Fareed's Line Clear, Sg Buloh

Salam,

Penangan makan nasi kandar kat Penang hari tu, tak keruan jadiknya aku ni.  Ye lah kan, mana nak carik nasi kandar kat Selayang ni..klu kata nak pegi Pelita yg ada di KL & Damansara tu, memang tak lah rasanya.

Kebetulan member aku si Amoi ada komen dkt FB kata keluar JJCM pasal nasi kandar di Sg. Buloh.  Apa lagi, meroyan lah mengooglenya.

Dalam 3 minggu lepas aku pun mencari lah, tapi bila dah jumpa, mak ngaaiii ramai gile orang yang beratur, dah la perut lapar gile nih, nak snap gambar sbb ramai org beratur pun takde hati..Aku ckp dkt H, perut dah takleh tahan sesangat dah ni, jom je la cari kedai lain.

Disebabkan hari tu hajat tak kesampaian, so last week kitaorang repeat balik pergi..Sebab agak awal kitaorg sampai sekitar pukul 11.30am gitu, orang tak ramai =) Apa lagi, terus turun kete serbu gerai je lah lagi -_-


Ni lah gerainya


Lokasi : Bukit Rahman Putra 2
(Sebelah Stesen Janakuasa TNB)
 

Biasanya ramai gile beratur sini

Siap thumbs up..poyos okeh!

Aku : Ayam madu+sotong seketui+daging+sayur+papadom


H : Ayam goreng+kambing+sotong+papadom


Adik aku ambik Ayam madu (kut)+Papadom jer
 

mok + mok (hehehe)

Muka seronok dah kenyang..Alhamdulillah~

Total makan + 3 air sirap limau = RM 29
(murah klu banding dengan kedai mamak biasa kan?)


Klu korang nak lebih info, leh visit blog ni -->
http://www.omar.my/2010/02/nasi-kandar-fareed-line-clear/



post signature
Post a Comment