Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Wednesday, May 25, 2011

Terima Kasih Ya Allah

Salam,

Terima kasih Ya Allah,

Aku bersyukur kerana masih bernafas di bumi mu ini Ya Allah..Insiden tanah runtuh di ulu langat tu mmg meruntun jiwa dan ntah lah, aku ni asyik teringat2 je..semoga mereka di tempatkan dikalangan org2 yg beriman, amin..Al Fatihah~

Terima kasih Ya Allah,

Walaupun baru2 ni kami ditimpa musibah, Alhamdulillah semua urusan dipermudahkan oleh Mu..

Lepas eksiden tempohari, terus kawan dtg tlg, pastu runner insurans bw ke balai polis

Esoknya aku ke cc utk prepare dokumen, polisi insurans plak xde, terus call myeg, dlm 10 min terus dpt email drpd myeg, ptg tu runner pick up ke bengkel, dokumen semua setel

Dtg pulak mslh nk pegi kerja sbb xde kenderaan, tp ada pulak kwn yg lain offer kan kereta so prob setel

Slps 3 minggu kereta ktorg pun siap,pulangkan kereta kwn

Duit utk belanja adik belajar dh abis terpakai sblm ni, tapi alhamdulillah dpt bonus so dpt cover duit blanja adik, pastu dpt lak elaun ganti tugas so dpt lg cover duit blanja adik..

Semua urusan dipermudahkan..Syukur Alhamdulillah

Terima Kasih Ya Allah
Published with Blogger-droid v1.6.9
Post a Comment