Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Thursday, May 26, 2011

Red Velvet Cake From A Slice Of Heaven Pavilion

Salam,


Bak kata syira, gayat nak makan kek..biasanya kita guna gayat tu klu dkt bangunan tinggi =) tapi skrg, nk makan kek pun gayat..heheheh~

Alhamdulillah tengah ada duit ni, so klu datang teringin tu boleh lah dilayankan aje..tambah pulak dapat kawan sekepala (kaki kek & kopi) so berjalan lah kami berdua ke Pavilion semalam.

Worth every byte =)

9" Whole Cake = RM98
Sales Assistant yg sgt³ frenly
Kitaorg mintak diorang potong kepada 10 slices so we got 5 slices each ^_^


Super duper yummy!!!
 
Sbb dah gayat sangat, singgah Jco utk makan kek ni -_-

Alhamdulillah utk rezeki mu Ya Allah


Insyaallah ptg ni aku  & syira akan open table utk team kaki gossip yang dah byk membantu secara mental & fizikal sepanjang kami buat kerja tanggung tugas..Segala perit & caci maki during 3 months has been paid off!! Relief is all i can say.


post signature
Post a Comment