Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Tuesday, April 19, 2011

Rival - Together We're Stronger

Salam,

Alhamdulillah sukan Unimap dah berakhir, dan kami telah kalah dengan berjaya nya =) at least no one is injured..syukur Alhamdulillah

Walaupun Rival kalah, bagi aku semua orang dah buat yang terbaik.  Memang ada banyak benda 'here and there' yang perlu diperbaiki supaya lebih bersedia menjelang sukan badan berkanun awal bulan May nanti

Insyaallah rehat jap gi Rival akan buat meeting post mortem


Ni gambar² kitaorg masa kat sana -_-
* gambar masa game tak menjadi, maybe si photographer pun sama neves mcm player kut..hehehe~











Post a Comment