Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Wednesday, April 20, 2011

Perlis - Day 1 & 2

Salam,

Dah alang² join open Unimap Netball hari tu, merasa lah jejalan Perlis jugak =)  Menggunakan kesempatan yang ada sepenuhnya gitu..

Bagi aku & H pulak, jalan² gini umpama jalan-jalan cari makan utk kitaorg..well, tgk badan pun dah tau kuat makan kan..huhuhu~

1st day malam - lepak makan di Restoren De Sena
*Kureng Sedap!!

Chicken Chop RM10,
Nasi Goreng USA RM6,
Sup Campur RM6,
Sotong Goreng Tepung RM10
Air 2 gelas RM2
Total : RM34


Hari kedua game berlangsung dari petang sampai ke malam..Dengan atap bocornya, dengan black outnya, dengan kalahnya =) ooppss

2nd Day - Dewan Rakan Sukan, Stadium Kangar


Lepas abis game kita enjoy :D Celebrate lah..lapar kut sebab tak makan dari siang..neves la kunun..nasib masih boleh berlari dan melompat lebih tinggi..kuasa kasut baru..hahahaha

2nd day malam - My Cafe, Bandar Kangar
Semua Sedap!!! Harga tak ingat, tapi total RM31 sahaja



post signature
Post a Comment