Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Wednesday, April 27, 2011

DugaanNya

Salam,

Semoga kami tabah menghadapi dugaanMu Ya Allah~

Khamis lepas aku & H accident di MRR2 area Ampang Point..Trafik lancar tapi tiba2 kereta Vios depan ktorg break mengejut, alhamdulillah kitaorg sempat break sbb jarak antara kami dalam 1 kereta gitu..

Tapii dalam beberapa saat kemudian, BAAAAAAAAAAANGGGG!!! Kereta kitaorng kena hentam daripada belakang sampai kete ktorg tergerak ke depan menghentam Vios depan pulak..Masyaallah..

Syukur alhamdulillah kami selamat, cuma kepala terhentak dekat seat sebab momentum yang kuat..sakit jugak la kepala n leher beberapa hari..bahu H mcm ada bengkak sikit, lelain kitaorg ok..Kereta je lah teruk depan belakang

Skrg kereta masih dibengkel, masih dalam proses dengan insurans..Ktorg ni dah la kereta ada 1 je..motor pun takde (lps motor H kena curi last year)..penat otak memikir camne nak gi keje..kalau naik bas konfem tak sampai..kalau sewa kereta paling murah RM50 sehari =( gile kopak

Syukur alhamdulillah, KIKIN pinjamkan kereta dia pada kitaorg sehingga kereta siap..Alhamdulillah aku dikelilingi kawan² yang sgt baik

Semalam pulak baru dpt berita adik mak aku accident, patah & perlu operate..Semoga kami tabah menghadapi dugaanMu Ya Allah..Amiiin



* Gambar kereta tak dpt nak snap sbb Xperia X10 camera dia sucks  tak ok dalam gelap!
post signature
Post a Comment