Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Thursday, March 31, 2011

Off Day Tapiii...

Salam,

Patutnya hari ni off lagi..tp terpaksa jgk dtg ofis (even hajat hati mmg nk dtg temankan syira n jeri) tapi bila tiba2 mcm terpaksa terus joy tu turn off..rs mcm eeuuwwww!! Yucksss!!! Eeeeee!!!

Tp syira belanja coffee tadi ;) TQ syira, lepas dpt kopi terus rasa cool..

Like always, bila hati sakit & otak serabut sbb menyampah tahap gaban mestilah kena berjimba-jimba di pavilion..Fakri yg ajak lak tu ;) ko mmg terer kan fakri..sibuk nk korek cerita..hahaha~ we love sharing anyway..citer kan ajer dari A sampai Z..kata 1 dept 1 family =) hal keluarga kita biar semua adik beradik tau..dak gitu?

Apa pun aku enjoy je dikelilingi kwn2 tersayang -_- love u ols guys!

*tadi marah, skrg feeling touching plak..hehe~ so jeri, adakah aku masih perlu attend course anger management ni??
Published with Blogger-droid v1.6.8
Post a Comment