Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, March 25, 2011

Digi Super Reload - Jom Reload Banyak²

Salam,

Aku mmg pengguna DIGI..so tak rugi la promote :D sejak bertukar dari Maxis ke DIGI..so far so good..berinternet tru handphone pun murah sket..Pastu boleh call/SMS percuma ke 3 nombor DIGI..so aku boleh call/sms free je ke no. hairul anytime anywhere (ktorg mmg kaki sms sejak bercinta lagi)..nak gayut pun tak le ralat sgt sbb klu Maxis mahai nak mampus even ko active5 kejadah pun haih!

Kesimpulannya acik suke lah..tukar telco FREE, bole carry NOMBOR LAMA, Topup RM10 dapat 10sms free ke rangkaian apa², pastu mcm² lagi lah..Best kan? Best best best

Apa lagi..jom DIGI ^_^



#DiGiSuperReload kini kembali dengan promosi terhebat!

Isi semula dengan pelan-pelan DiGi Prepaid dan nikmati
ganjaran-gajaran
hebat dengan percuma.
Cuba hari ini.



post signature
Post a Comment