Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, February 18, 2011

Netball Team LTAT

Salam,

Akhirnya ni lah kami satu team netball LTAT..Masih training dan terus training..Walaupun kutukan yang boleh tahan melampau daripada staff sendiri

Tak tahan telinga nak mendengarnya sebab LTAT tak penah pun cemerlang masa sukan badan berkanun..Siap kena kutuk 'TAK PERNAH MENANG PUN!' pastu 'ASYIK KENA TITIK JE!' macam² lagi lah haih..

Apa pun, biarlah apa orang nak kata..Dengan semangat satu team, dan semangat kesukanan..biarlah kitaorang terus jugak berjuang..Kalah atau menang adat bertanding..Andai kami kalah teruk pun, usahlah dicemuh..Semangat bersukan lah sikit beb, netball kita bukan ada player negara pun..Kan kan kan =)

Majulah Sukan Untuk LTAT =)


K. Ton = GS
Fika = GA
Aku = WA
Kikin = C / WD
Zaharah = C
K. Nana = C / WD
Farah = C / WD
K. Mas = GK
Shikin = GD
Wani = GD
K. Norhana = WD


{Warming Up}


{Tgk kikin tu, dia pose utk tunang dia,
tapi termasuk dlm cam aku laks..cesss!}






{Line up sblm frenly match}




Post a Comment