Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Thursday, January 06, 2011

We Opted For The Legend Water Chalets Port Dickson

Salam,

Selepas penat membuat review pasal Avillion + dah buat cancelation pun..Akhirnya kitaorang ambik The Legend Water Chalets PD.. Hopefully takde dah la apa² issue sbb booking ni tak boleh refund..sob sob sob~

Kalau tgk gambar mmg best lah! Harapnya tidak sekadar indah kabar dari rupa..tapi lambat lagi nak pegi..Nanti bila dah pegi aku buat entry yer..

Tungguuuuu~




water chalets & water homes bersebelah2an


 
single storey


the bathtub (tp i nk feeling2 jacuzzi boleh?) & glass panel for viewing the sea beneath *suka!*



see thru bathroom-bedroom.
kalau silap gaya sampai waterhomes row depan pun boleh nampak ;p

i love the mirror. simple but nice.





* Best kan? tu yg aku tak sabar nak gi tuh!
Post a Comment