Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Monday, January 24, 2011

Red Velvet Cake From Aini Cake House

Salam,

Alhamdulillah seawal jam 10am, saya dah dpt kek yang ditempah hari Jumaat lepas..Hati ini sangat girang =)

Dengan izin suami (sebab biasanya aku mesti nak potong kek sesama ngan dia), tapi dek kerana dari last week duk craving tak tentu hala..maka aku pun telah memotong kek tersebut =) Hati girang lagi..

KomenJujurIkhlasSaya : Sedap, Kek moist, Manis sedang² aja CUMA toping creme cheese tu kurang rasa cheese lah..sob sob sob (berpadanan dengan harga lah kut..cheese kan mahai)

* Bila balik rumah, aku & H berpendapat rasa cheese ni dah cukup ok sbb klu rasa tu kuat, konfem 1 slice je kitaorg dah muak..
* Kesimpulannya TAK NYESAL lah order kek dkt k.anne ni, dan yg paling penting SERVIS mmg TERBAEK (cepat & tepat)

Saiz kecil - RM33 + RM15 delivery

yummy!!

NAK TEMPAH?? ORDER SINI --> AINI CAKE HOUSE
Post a Comment