Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Sunday, January 16, 2011

My Boss Is On Leave =)



Salam,

Kenapakah ada icon senyum di situ? Huhu..

Tgh hari td sempat dia email kat aku gmbr dia n wifey bgambar dgn chef wan..so aku dh bgtau nk up gmbr dia dkt blog..saje kasi glamer sket..suke lah tu!!

Bos aku bercuti minggu ni ke Beijing, dia join trip yg dgn Chef Wan tu..murah okeh, rm 3.6k je utk 2 org..5 hari lagi..

Tapi kesian pulak bila org mengata dia g bercuti ni sbb vendor taja..sobar yolah boss!

Sempat gak aku pesan suh beli fridge magnet..xtau la dia igt ke x..sbb katanya gi sana dia nk lupakan psl keje n staff skali..hohoho



Posted via Blogaway for Android
Post a Comment