Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Monday, January 24, 2011

My Boss Is Back To Work

Salam,

Ni kira entry sambungan My Boss Is On Leave =) 

Kesahnya boss dah balik, seronok la tu dia dpt jumpa Chef Wan ;) Siap kata si Chef Wan ni kelakar..Aku mmg follow FB Chef Wan, aku bgtau bos kata aku baca update fb chef wan, ada lah stated kata para suami bertempek koyok sbb pening tgk bini shopping..boss aku kata mmg ye pun..hahahaha~

Dan aku plak seronok sebab dapat Ole² ni..hoyeh hoyeh..Hari ni hati Girang..Syukur Alhamdulillah..

TQ Boss!
Total item = 4


Tie utk En.Suami & Tudung 4 segi

Fridge Magnet


Beg (suke sgt³)
Beg okeh, korang bagi la aku beg juta² buah pun,
tak kira harga berapa, aku tetap la suke jugak!
Post a Comment