Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, January 07, 2011

Cupcake Chic, X Sedap Pun!

Salam,

Sorry lah..bukan niat aku nak menjatuhkan bisnes dia ke apa, tapi siyes cakap..mmg tak berapa nak sedap...Kek dia terasa sgt kering, tak berapa nak lembut (kek lama kut noo)

Aku rasa mcm glamer jugak Cupcake Chic ni, klu tak masakan boleh ada booth dkt Pavilion sinun..

Tadi teringin nak rasa cuppy Red Velvet..pastu kalu beli 1, xdpt kotak pulak ..so TERPAKSA lah beli 2

Kesimpulan, aku tak nak beli dah lepas nih..acik kuciwaaaa!


Aku suka design dia yg simple n clean


 Terpaksa beli 2 - Tiramisu & Red Velvet
Tiramisu tu Sharina blanje =)


 Apa jadah red velvet lagu ni?
Dalam dia kek coklat semata..Demn!


Post a Comment