Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, December 30, 2011

Kalimah Allah

Salam,


Pertama kali dalam hidup dapat tengok live..walaupun tak jelas sangat tapi bagi aku mmg jelas nampak dengan mata kasar sendiri..


H yang memula nampak, then dia tergesa² panggil aku..so alhamdulillah kami laki bini dptlah tgk dengan mata sendiri..


Ni lah gambarnya



Lokasi : Parit 5 Barat, Sg Besar



post signature

Friday, December 09, 2011

Huawei Media Pad

Salam,

Aku meneman shikin gi beli media pad ni last week.  Harga RM1399.  Aku sempat review+godek² selama 3 hari sbb shikin mintak aku setting & install apa yg patut lah..best!! stylo je rasa..

Kalau ada duit lebih mmg dah rembat dah *padahal tepon aku dah ada semua function kan, apa lah nak dibuat lagi dengan pad nih..ish ish ish







Full Spec : GSMARENA

Thursday, December 08, 2011

Durian Sedap

Durian IOI


Durian Musang King (Saiz Kecik)





Alhamdulillah..dapat jugak makan durian sedap -_-


post signature

Friday, December 02, 2011

Ultimate Cheesy Bites - Pizza Hut

Me.Cheese.Lover -..- hehehe

Seperti yang diiklankan


Pizza sebenar! Regular size


Cheese situ sana sini ^_^



Add on - Honey BBQ chicken wing






post signature

Thursday, December 01, 2011

Kebakaran!

Berpunca dari tingkat 2




Mangsa 1



Mangsa 2







Ok, latihan kebakaran je pun -_+ huhuhu~

post signature

Wednesday, November 30, 2011

Tutti Frutti Ampang Park

Salam,


First time rasa Tutti Frutti ni..Ermmm tapi tu lah, lain orang lain lah citarasanya ;) bagi aku, rasanya adalah tidak sedap..huhuhu..tak kena ngan jiwa kut




{Ni kombinasi yg aku pilih - vanilla, red velvet & blueberry} - RM 13.70









post signature

Berblog Di Mana Sahaja Dengan Android

Salam,

Platform - Blogger





Berikut adalah senarai apps yang korang perlu ada -_-  *Ni apps yang aku selalu guna lah utk blogging dari tepon

  1. Kamera

    i)  Default camera pada handphone anda





    ii) Camera360 - Market & Mediafire



     
     
     


  2. Photo Editor

    i) PicSay Pro - Market & Mediafire










    ii) Little Photo - Market & Mediafire






  3. Blog Editor

    i) Blogger-droid - Market & Mediafire


 





    post signature

    Tuesday, November 22, 2011

    Ultras Malaya Selamanya - feat Joe Flizzow, Carleed Khaza & Altimet





    Selamanya!!!Selamanya!!!Selamanya!!! HARIMAU MALAYA!!!
    Selamanya!!!Selamanya!!!Selamanya!!! SOKONG MALAYSIA!!!

    Hey le le le le le le oohh!!oohh!!
    Hey le le le le le le aahh!!aahh!!
    2x

    HARIMAU MALAYA!!!
    HARIMAU MALAYA!!!
    HARIMAU MALAYA!!!
    HARIMAU MALAYA!!!

    Hey le le le le le le oohh!!oohh!!
    Hey le le le le le le aahh!!aahh!!
    2x

    (Altimet)
    Inilah tunah tumpahnya darah ku,
    Negara pasukan biarlah hanya satu,
    Harimau kami berlari laju,
    belang nak tertanggal dari baju,

    Harimau kami cekap gelecek,
    Pertahanan lawan tumbang sederet,
    Bila turun padang berumahkan gelanggang,
    Kalau berani mari bersandang....


    Selamanya!!!Selamanya!!!Selamanya!!! HARIMAU MALAYA!!!
    Selamanya!!!Selamanya!!!Selamanya!!! SOKONG MALAYSIA!!!

    Hey le le le le le le oohh!!oohh!!
    Hey le le le le le le aahh!!aahh!!
    2x

    HARIMAU MALAYA!!!
    HARIMAU MALAYA!!!

    (Joe)
    Semua berlari hingga tiada keringat,
    GOL pertama untuk negara kedua untuk pingat,
    Bila atas padang main tak ingat,
    Tiap hantaran kemas tiap gerak ligat,

    Pernahkah ada harimau yang jinak?,
    Jawapannya tidak semestinya lincah,
    Penyokong ke stadium beranak pinak,
    Untuk mu MALAYSIA kami sana....


    Hey le le le le le le oohh!!oohh!!
    Hey le le le le le le aahh!!aahh!!
    2x

    HARIMAU MALAYA!!!
    HARIMAU MALAYA!!!

    (Carleed Khaza)
    Hey,nari kita semangat,
    HITAM KUNING terpahat,
    Mari kita berjuang,
    Tempur berperang di padang,

    Sekali lagi,
    Maju lagi,
    Serang lagi,
    Gagah berani sebati,

    Tidak genat tenang,
    Dengar sorakan Gemilang,
    HARIMAU MALAYA PASTI MENANG!!!


    Selamanya!!!Selamanya!!!Selamanya!!! HARIMAU MALAYA!!!
    Selamanya!!!Selamanya!!!Selamanya!!! SOKONG MALAYSIA!!!

    Hey le le le le le le oohh!!oohh!!
    Hey le le le le le le aahh!!aahh!!
    2x

    HARIMAU MALAYA!!!
    HARIMAU MALAYA!!!


    Lirik : azrijohan
    post signature

    Team Malaysia - Gemuruh Suara







    Kalau engkau jatuh,
    Jangan engkau lemah,
    Kerana hidup mengajar kita,
    Jangan cepat mengalah.
    Bina yakin diri,
    Mampu kita lakukan,
    Tiada yang mustahil,
    Segalanya Boleh!
    Kita bergandingan,
    Meraikan Malaysia!
    Gemuruh suara,
    Jadi bangsa Berjaya,
    Gemuruh perkasa,
    Bawah satu bendera,
    Nama kita bina,
    Diseluruh benua rasa bangga,
    Genggam amanat wira,
    Julang panji Malaysia..
    Genggam amanat wira,
    Julang panji Malaysia!!


    Credit Lyrics : http://www.enciknakal.com

    post signature