Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Monday, December 13, 2010

Movie Hantu Kak Limah Balik Rumah

Salam,

Seperti yg aku kecoh² tu (huhuhu) Sabtu lepas kitaorang berdating lah tgk wayang ni dkt GSC Pavilion..First time ni masuk GSC sini, biasanya aku suke gi Mid Valley je..maklumlah tempat jatuh cinta lagi dikenang..chewah~

Overall, mcm yang aku post dkt FB..rating aku bagi utk movie ni cuma 3/5 bintang je lah..Maybe aku expect too high, so bila tgk tak seperti yang dijangkakan..mula lah frust..aku bujek part gelak tak putus..tapi tu lah..agak slow sket =( TAPI bila datang scene gelak..mmg tak boleh belah, terburai perut okeh

Scene yg aku plg suke, masa antu mak limah atas bumbung nak terbang..Johan atau nama dalam tu Abi Hurairah suh orang kampung berundur ke belakang..aku igt kut la bomoh tu nak baca mantera ke apa..rupanya depa orang kampung siap menari poco² ikut lagu kak limah "Injit injit semut..sapa sakit naik atas" aduhai..sengal!




Post a Comment