Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Tuesday, December 21, 2010

2nd Trip Outstation - Photos Compilation

Salam,

2nd trip outstation ni kitaorang cover Pahang (Bentong, Mentakab, Temerloh & Kuantan)..Alhamdulillah schedule trip 5 hari tapi kitaorang dpt balik awal sehari sbb kali ni semua berjalan sgt lancar..syukur~

Nak citer panjang² pun letih, sbb rasa mcm entry dah basi..huhuhu~ so layan gambar jelah kut

Punya lah susah nak carik hotel, akhirnya dpt jugak penginapan
tu pun mmg kebetulan hotel tu available utk 1 mlm je!
Dapat lah aku jumpa ngan geng masa skolah-Sabariah
TQ amoi sbb bawak kitaorang gi makan ikan bakar
@ Tanjung Lumpur Kuantan
Selepas seharian berpenat lelah, akhirnya kitaorang dpt
hotel ni pulak
sgt³ best bilik dia..terbaek!
@ MS Garden Kuantan
Hujan turun dengan lebat, so kitaorang makan kat coffee house
bawah hotel je, rate supper dia adalah mampu bayar =)



 

Otw balik, kitaorang ada singgah Kem Bentong
Terus makan sup gearbox kat sana..Sedap!


Sekian laporan saya utk 2nd trip..

Guess What?? I got another trip next week..huwaaaa~ nasib kejap je..huk huk huk
Post a Comment