Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Monday, November 29, 2010

Pahit Manis Ber-Outstation

Salam,

Ni 1st time aku outstation, mmg tak penah lah gi outstation even dengan Co. lama..Alhamdulillah dapat peluang ke outstation..Walaupun terpaksa tinggalkan buah hati selama 8 hari..Sob sob sob~

Part yang tak boleh lupa masa kitaorg kat Taiping =)

  • Syeera duk belek² baju budak dkt booth, pastu tak semena-mena dia tanya kat orang yg berdiri belakang dia 'Baju Ultraman ada?' orang tu buat dek, pastu dia tanya lagi 'Baju Utraman ada?' Aduyai..rupanya mamat tu tengah tunggu wifey dia belek baju okeh..sabar je la kan! Dah la mamat tu muka bengang takleh blah, masam tak mo senyum langsung :D

  • En. Sulaiman datang kat kitaorang, masa tu kat kedai tudung..Plannya lepas setel kiosk dkt PERNAMA Sangro Circle, Taiping kitaorang nak ke PERNAMA Kem Tok Jelai, Jitra..Pastu dengan muka serius En. Leman tanya 'Tok Jelai berapa ringgit?' Hahahaha, kat situ jugak kitaorang bantai gelak!  Sebenarnya En. Leman nak tanya, Tok Jelai berapa KM? ngeee~ sorry bos

 Pastu Part yang tak best tu biasalah tang kena-kena marah ni lah..

THERE'S ALWAYS A FIRST TIME FOR EVERYTHING but my bos cant accept it! huh!


Selain tu..semuanya best² belaka =) tapi tu lah..once dah jumpa H malam tadi (kitaorang sampai sini pukul 7.30pm gitu), teruih lupa lah penat ke apa ke..rindu laki mendahului segalanya..hehehe


Post a Comment