Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Tuesday, November 09, 2010

Minibook From Manis

Salam,

Patutnya lama dah nak upload pasal minibook ni, tapi dengan keadaan yang agak ting tong..alhamdulillah hari ni dah kembali pulih, maka dapat la upload entry ni.

Zillion thanks to Manis yang sudi hadiahkan aku minibook ni..Sangat² happy dapat minibook ni, dan selepas membaca arahan yang manis bagi, its quite challenging actually..tau je la..tangan aku ni keras, bukan macam tangan dia..buat gitu gini..tup tup siap..sangat jeles!

Apa pun, aku akan carik masa untuk fill up semua tempat kosong dalam minibook tu..bole kata macam kena buat assigment pulak..ermm, kena start looking for appropriate and suitable photos lah jawapnya nih..

Ni lah minibooknya..Cantek kan!

 






TQVM Manis!!!
Post a Comment