Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Wednesday, November 10, 2010

Happy Belated Birthday Amy

Salam,

Happy Belated Birthday Mommy-to-be!!

Kitaorang semua dah wish masa 1st Nov hari tu..tapi makan² memang tak dapat nak buat hari yg sama sbb tak de proper plan..huhuhu~

Gedebak gedebuk, hari Khamis sehari sebelum deepavali bebaru ni, kitaorang pun buat la suprise makan² utk celebrate mommy to be nih..Si mommy ni mmg 'malas' nak berjalan ke Pavilion tu..Mcm kes aku hari tu, pantang sebut Pavilion aku mmg on je (sebab tu senang² je depa auta aku kan!)

So makan² terpaksa la buat kat dalam ofis je..yang tukang beli nya si KIKIN lah..huhuhu~ TQ Kin..



{Amy - mommy to be}


Post a Comment