Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Monday, November 22, 2010

1st Day - Office Trip KB

Salam..

Dalam pkl 8.45am gitu kitaorg dh gerak ke KB..alhamdulillah cuaca ok spnjg perjalanan..panas terik bole tahan la jugak..

Tapi once dah selesai buat keje kat kem desa pahlawan, en leman cek kete n found out tayar dh bengkak teruk..sini kedai cepat tutup lak tu..nk xnk kn tukar tayar jgk sbb journey kitaorg msh pnjg..nk ke terengganu lg, nk ke jitra lagi..

Alhamdulillah, dpt jgk jmpa kedai tayar..tu pun dia dh tutup, syira gn kuasa ajaib ;) pakcik tu terus nk buat..hahaha kidding..tp pakcik tu kesian kut, tu yg dia buat jgk..

Tapi aligment dia xleh buat, dia suh dtg esoknnya pulak..esok tu hari ni lah kab

Kitaorg check in di renaissance KB mlm td, hotel best..bilik selesa..ambiance pun best..

Tapi dtg pulak msalah lain..en leman diserang sakit mata..fuhh dugaan dugaan..skrg ni ktorg tgh tggu doktor utk en leman cek skt mata..dh sejam tggu..doc xkunjung tiba..*sigh

Mudah2an semua berjalan lancar
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Post a Comment