Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Monday, October 11, 2010

Selamat Pengantin Baru Azdy!


Salam,

Sabtu lepas 09102010 kitaorg pegi wedding Azdy..dia dah akad seminggu sebelum tu dan majlis belah pompuan pun dah berlangsung..

Plan awal nak meet kat sana pukul 12.30pm  antara aku, kikin & amy..tapi malangnya amy tak dpt join atas sebab2 yang tak dapat diterima eh dielakkan =)

Aku bujek, kalau takde sape2 kat sana nnt, lepas je makan, kitaorg chaloo je la kan...tapi kat sana ada jumpa kikin..so di mana ada kikin disitu lah pasangannya ejal..huhuhu~

So ni lah antara pasangan² yang hadir;

{Jue n Hairul}
hehehe

{Kikin & Ejal}

 {Mizi & Farah}

{Abg Shuk & Jeri}

{Sheryn & Hubs}
Apa lah yg si Jery duk gebang sampai laki bini ni khusyuk mendengar


Jom layan gambar



Terjumpa k.midah & Aina..
alalala..geram nya nengok anak dia
 




Tengok la hasil lancome..so far so good
Dapat la menutup cela² di muka ku sket

Post a Comment