Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, October 22, 2010

Repeat Waffle @ KLCC

Salam,

Aku penah blog pasal Waffle ni kat  SINI, serius asyik teringat² je..kira cam sedap lah kan ;)

Waffle ni dkt food court je, tak igt nama apa kedai dia, tp ada jual spaggeti skali..spaggeti dia pun sedap sgt! harga mmg agak murah klu nak compare dengan Pavilion.

Dan hari ni, Yeaaa Jumaat datang lagi, dan diorang pun nak outing KLCC lagi..so dpt lah makan waffle tu lagi!




Post a Comment