Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Saturday, October 16, 2010

Mari Menari - Pasangan Zarin

Salam,

Dulu rancangan ni namanya Sehati Berdansa, skrang dah nama Mari Menari..Ingatkan dah mansuh teruih hari tu..

Kisahnya saje la nak bgtau, utk musim baru ni ada lah couple tu guna nama Zarin..si zarin ni cousin H..so klu korang ni kaki yg duk follow sehati berdansa dulu tu..seandainya tgk jugak yg musim ni, jemput² lah undi ye..hahahah~ promote takleh blah..

Aku ni mmg tak penah tgk pun sebelum²..tapi ni dah ada cousin si H, tak tau lah kut tertengok jugak kan.. =) ngeee~

Ni lah pasangan Zarin tu


Vote for MM Zarin
MM(3/5/10/20Zarin

contoh : MM20 Zarin hantar ke 32999

FB - MM Zarin

a.k.a
Ijoy & Nord


Boleh join FB diorang kalau minat.. FB - MM Zarin

Post a Comment