Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, October 01, 2010

Beraya

Salam,

Dah nak basi dah citer ni..huhuhu~ tapi tak kira, dah penat amik gambar kan..kena la up jugak kan..

Minggu lepas, kekawan H (secara automatik menjadi kawan² aku jugek) ajak gi beraya rumah K. Mah & K.Timah..Kakak² ni dulu kerja kat ofis diorang..tapi both of them dah retired..

Sempena Raya ni, kitaorg pun ambik la peluang utk ziarah diorang..biasalah kan, klu bukan raya cam segan sket nak terjah umah orang la kut kan..

Alhamdulillah kakak² tu sihat walafiat & nampak bahagia di rumah menjaga cucu =)

{Geram bangat sama ini budak!! Cheeky}

{Di rumah K. Mah}
Makan Soto, kuih raya, kek coklat & Agar²
{Di rumah K. Timah}
Makan nasi lemak sedap! kuih raya
& sembang tak hengattt..


Pastu hari apa ntah, ada gak kitaorg jalan² rumah ayah H..bukan main seronok adik H, si Ara main facebook kat tepon aku ;)  Dan memandangkan ayah H ada gerai makan ada menu western, so kitaorg dpt makan free! ngeee~

{Aku & Ara}

{Excited dia dpt kakak yg gile bergambar..huhuhu}



Post a Comment