Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, September 24, 2010

Rumah Terbuka YBhg. Tan Sri Ketua Eksekutif

Salam,

Semalam ada jamuan raya..so makan free lah =) aku mmg suke makan² ni, tambah pulak free..sape lah yg tak suke dak..

This year, rumah terbuka Tan Sri buat di The Royale Chulan Hotel, biasanya diorang kata kalau tahun sblm² ni, Tan Sri buat kat rumah..kalau kat rumah, mungkin la aku tak merasa (sbb susah nak pegi), tp sbb buat kat hotel, jalan kaki lintas pagar belakang, teruih la sampai hotel tu..Hotel tu mmg kepunyaan anak syarikat co. aku skrg..

Alhamdulillah kenyang makan free..

{Dalam lif}

{Yeah dah sampai Mahsuri Courtyard}

{Syira xde, klu tak sure dah gambar bertiga}

{Budak hyper seronok dpt makanan}

{K. lily sempat memberi pose dari meja sebelah}

{Patutnya ada org perform, tp aku tak snap masa depa nyanyi..huhuhu}

{Tadaaa..ni lah makanan² yg aku jamah ptg semalam}
{Nasi Beriyani}
Lauk aku buh je semua serba sikit
Kari ikan, daging masak kunyit, ayam masak tomato & dalca apa ntah




{Manisan}
Puding roti, Kuih lapis & Kuih Karas (makanan tradisional orang kedah!)

{Dan buah²an tempatan}
sila abai budak hyper di belakang tu!


{Muka kikin yg seposen (sbb bergaduh ngan dot dot dot) & Amy}

{Aku & K.midah yg enjoy makan!}

{Us - geng budak tak berapa baru}
Tgk kikin senyum mcm nak tak nak jer!!

Post a Comment