Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Saturday, September 04, 2010

Iftar @ The Royale Chulan Hotel

Salam,

Alhamdulillah semalam dapat makan free dekat The Royale Chulan Hotel , company buat majlis berbuka puasa kat situ..dekat je ngan ofis kitaorang, lalu gate belakang, teruih la sampai ;)

Apa yang aku boleh kata, buffet sini mmg terbaek lah..service tip top! pantang lepa pinggan/gelas yang ala2 kosong, teruih depa angkat..memang meja sentiasa clean..pastu idak le staff situ cam berlagak ke apa, semua dapat komunikasi Bahasa Melayu dengan baik..kagum! (well, tau je la setengah hotel camne kan..lebih sudu dari kuah kadang tu)

Surau sangat selesa, toilet cam biasa takdak getah paip, tapi tempat  untuk ambil wuduk disediakan dengan baik.

Food selection mmg banyak, rasa dia? pehhhh SEDAP babe =)

Ada la sket2 gambar yang sempat aku ambik, perut dah lapar, tak igt kamera dah haih..hehehe

{Udang & Kupang kut}

{Sushi}

{Apa ntah yg disalai}

{Geng2 IT}

{Tuan  punya blog + pasangan} *wink

{Semua mata memandang & it seems everyone knows about them}
Deeply in love la katakan..All the best to both of you

{Amin & Amy}
He drove all the way from Johor!

{Sayang, i can seeee you..hehehe}

{Dessert}
Sangat2 sedap!



{Syira + Hubs & K.midah & Hubs}



Post a Comment