Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Tuesday, August 03, 2010

Tart Gulung, Biskut Potong & Buah Langsat

Salam,

Sian kawan aku si Has ni, puas berpusing mencarik ofis aku, dah la nak bagi sampel free, tensen berpusing lagi satu hal, minyak kete lagi dah rugi..Sorry lah has ye, aku ni tak reti bagi direction kut..huhuhu~

Alhamdulillah selamat jugak aku jumpa dengan dia..alahai kiut miutnya si aqilah tu..geram sgt aku menengok..tapi cam biasa, aqilah mmg tak senyum langsung =) aku cuit-cuit tapi dia buat dek je..hehehe

So ni lah sampel biskut yg has bagi

aku makan 2 biji, member2 ofis aku pun rasa
so selesai dah row atas tu..huhuhu



Oh ye, aku pun ada dapat seplastik buah langsat..macam tau tau je aku tak cukup makan buah langsat pagi tadi :D



TQ Has, nnt aku roger2 ko utk order bape bekas tart yer
Post a Comment