Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, August 06, 2010

Proudly Presenting My New Domain



 Pada kawan-kawan yg add link aku kat blog korang,
sila update yer supaya rss feed boleh feed dari address yg baru ni..
Update tawww =)


Salam,


Alhamdulillah..akhirnya..akhirnya okeh (setelah aku penat bertungkus lumus selama 3 hari termasuk hari ni) untuk meng-up kan balik blog aku yg asyik tak boleh up je..

Sape kata senang tukar domain nih hah??? huhuhu~ gile azab..azab sbb domain provider mmg takkan bg ko handout apa2, nasib la ada google..kena setting gedebak gedebuk baru lah boleh up balik..

Nanti aku up satu entry pasal setting2 ni, so next time kut korang nak tukar domain cam aku leh la rujuk kan..

Bye bye for now..aku nak gi sidai kain & memasak jap..H demam so hari wa jadik suli lumah lol (tapi masih sempat godek bagi up blog kan..hape hape jer)

Ok la..Tata
Post a Comment