Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Monday, August 02, 2010

Bowling Wif Sahabat Baik

Salam,

Sabtu lepas dapatlah kitaorang (aku, H, Nazri, Laila (Naz wifey), Said, Saad & Hafiz) berjumpa dan main bowling sama2..plan asal nak main dkt Flamingo, skali semua lane dah kena book sbb ada tournament..So ad hoc plan, said ajak main dkt Ampang Point..Alhamdulillah lane available, maka dapatlah semua lepas gian main bowling =)












Lepas main bowling, solat Asar dkt Ampang Point, pastu terus shoot ke Restoren Tahara Kg. Pandan.  Dinner situ lah ramai2..mmg best lah dapat gather gitu..bukan sll dapat jumpa pun kan..tapi Hafiz tak join sbb hujan renyai petang tu, dia dah lencun jadik dia terus balik umah je..

Servis sgt cepat dkt restoren tu, aku mmg puas hati..rasa lauk pauk dia pun sedap..insyaallah ada rezeki, next time bole makan lagi


Post a Comment