Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Wednesday, August 25, 2010

Alhamdulillah, Kenyang Gile!

Salam,

Hari ni kitaorg sampai rumah lambat gile..Semua sbb aku =(

  • Vendor lah, dtg pukul 4pm..mencik taw, dah la bukan org yang selalu tu..so troubleshooting pun tak smooth..End up not solving the issue pun!! Sian H dah lama menunggu
  • Bila gerak dari ofis lambat, jalan jem gile..gerak macam siput! Siput lagi cepat kut..dapat lak kete depan yg terhegeh2 nak mampus, bole muat kapal terbang kut space depan kete dia..huh!

Nasib memang dari awal lagi aku dah plan nak masak macaroni hari ni, so pepagi tadi masa subuh aku dah rebus macaroni kasi lembut..So blk tadi terus la bukak api atas dapur, gile gigih okeh, dgn beg bergalas tak lepas lagi tu..keletang keletung..
Alhamdulillah kitaorg sempat jugak berbuka dengan selesa & kenyang sangat..Alhamdulillah


Macaroni Cheese
(sepatutnya kaler putih, tp H tersalah bli sos kaler merah, tibai je la)

Resepi Klik Sini

Post a Comment