Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Thursday, August 19, 2010

Aktiviti Semalam 18082010

Salam,

Semalam aku cuti..kekonon nak feeling jadik surirumah, dpt anta suami gi keje (kat depan pintu je la) n sambut suami sampai..yg hantar tu mmg buat, tp yg sambut time balik tu mmg tak sempat sbb aku baru nak solat asar waktu tu..

Bangun tido pun dah lewat (yer, saya tido semula selepas solat subuh n lepas suami gi keje)..sedar2 kul 10am =) ngeee~ terus bukak lappy, cek email, buat entry dkt blog, carik resepi..pastu buat laundry n sapu sampah..

Kul 12pm aku dah masuk dapur nak buat kek..half way kukus kek tu, gas pulak abis..ya ampun, dugaan dugaan..lepas call gas delivery tu, 45 minit kendian (selepas aku 2x call & 1x H call) tu diaaa baru sampai gas..nasib kek aku menjadi jugak..

Gedebak gedebuk kul 5.45pm baru siap..mandi n solat asar pastu terus terbaring kepenatan..

Dalam proses - Kek Coklat Kukus

Dalam proses - Lamb & Nasi goreng

Nasib kek menjadi even half way, gas abis

Lamb

Whipped Potato

Nasi Goreng


TQ sayang for these lovely roses
3 roses = i love u
i love u too ;)

Post a Comment