Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Wednesday, July 07, 2010

Kerana Mu Sizzling... (sila sambung perkataan berikut)

Salam,

Kerana Mu Sizzling, habis aku dan geng lencun..

Aku lah yang gedix sgt, dari pagi lagi dah email geng ni ajak time lunch nanti nak gi makan sizzling..tepat kul 1pm, kitaorg pun chaloo lah..skali nak balik duk tgk org pakat beli payung dah..

Huwaaa~ terpaksa lah berkorban jugak sbb takkan nak lepak pavi sampai ujan berhenti..aje giler??

Apa pun, sejuta tima kasih dkt kekawan aku AMY, SHARYN & NIZAM yang sudi teman kawan korang yg tetiba gile nak makan sizzling ni..huhuhu~ sayang korang sgt..muaccksss!!

p/s: KIKIN, aku sayang ko jugak..


apsal kualiti gambar aku dah makin sucks skrg?
adakah kamera tepon aku dah merajuk sbb aku nak beli C905?

Post a Comment