Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Tuesday, July 20, 2010

Durian..yummy

Salam,

Musim durian datang lagi..dulu2 selalu je frust tiap kali beli durian kat tepi jalan..poyo je yg tukang jual tu kata isi oren ni dik..tapi bila dia bukak, isi kuning cair..pastu dah terpaksa beli jugak..mencik tauuu

Since then, kitaorg dah tak beli yg longgok2 tepi jalan atau dkt pasar malam..sbb dah tak nak frust lagi..Kitaorg akan carik yg lori pikap park tepi jalan (dengan selut penuh, sah sah baru datang dari ladang agaknya)

Ahad lepas H teringin nk makan durian..pusing punya pusing area selayang tu tak jumpa plak org jual durian yg best..so lepas anta adik yi balik kolej, kitaorg singgah yg dekat rawang..

Memang tak mengecewakan..untuk yg isi merah RM8 sekilo..kitaorg rembat 3 biji..kenyaaannnggg..




Post a Comment