Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Friday, July 09, 2010

5s Punya Hal

Salam,

Kisahnya dah dekat dah ni kitaorg nak final audit..tapi cam biasa lah..dah nama jabatan IT, tak berapa nak cakna sgt benda2 gini..so memandangkan dah dekat final audit, jadik mcm biasa jugak seperti zmn belajar dulu, esok paper exam, malam ni baru study..bila masuk keje, perangai tu terbawak2 la jugak aku rasa :D ngeee~

Apa pun mmg happening lah geng IT..love u lah guys..sgt3 sporting, termasuk lah bos kitaorg pun posing baek punya..caya lah bos!!


all the hardworks, credit goes to FAIZAL..cayalah ejal!!!

baru la terhegeh nak hias white board :p


Semua bagi gaya yg paling happening..En. Sulaiman tu bos kitaorg ;)
cool kan bila semua org sporting..diorang tu bape kali shoot taww :D


Post a Comment