Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Tuesday, June 22, 2010

Selamat Pengantin Baru Amy & Amin

Salam,

Sabtu lepas wedding amy (tapi belah lelaki) dekat Felda Trolak..Aku mmg tak pernah sampai ke situ, ni kira first time lah..mak ngaiii, bole tahan jauh eh..Nasib aku duk sebelah, klu aku yg tukang drive, dah lama aku patah semangat pastu terus patah balik je lagi sbbnya nak sampai ke rumah pengantin tu kena lalu jalan yg kiri kanan kelapa sawit..

Guess what, bukan aku sorang je ala2 nak patah semangat..Si Kikin siap tepon aku tanya betul ke jalan ni? kelapa sawit kiri kanan? aku jawap betul..ko terus jeeeerrr lagi :D

Ni lah sikit gambar yg sempat snap..kamera aku si nono pinjam jadik ni pinjam kamera si ejal..Tak reti sgt aku nak operate kamera org ni..aku main snap je lah..asal ada dari takde lsg..kan kan kan

kikin, diah, suami amy, amy, aku, H







Post a Comment