Instagram ^_^

Instagram : innueclanz

Tuesday, June 15, 2010

Hari / Minggu Yang Suram

Salam,

Gloomy je hari2 aku..sejak kena kerja hari Sabtu, aku rasa mcm takde life..Mmg lah boleh je tak dtg, tp kalu tak dtg keje tak siap pulak :( nak tak nak, aku terpaksa gak la datang..

Jadi nak update blog pun takde benda yg happening sgt, org skrg demam bola piala dunia, tapi aku takde effect apa2 pun..wa talak minat bola lol!

Dah la Monday Nite Laugh pun dah tak best..asyik cite pompuan tua gersang je..menyampah tul, dah tak best mcm dulu (tetiba nak citer pasal rancangan tv kan)


Hujung minggu ni nk gi wedding amy belah husband dia, insyaallah kalau takde aral, TAPI kamera lak takde sbb nono pinjam pegi pentauliahan si pie kat penang..Alah, takde gambar camne nk update blog  :( 

Apa lah aku bebel2 nih kan! hish betul
Post a Comment